Truita amb mongetes de Santa Pau, i llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes, i els llardons ben picolats, amb l'ajud d'un ganivet. A part, en un atuell, batem els ous, amb un polsim de sal.
Seguidament, afegim les mongetes fregides, amb els llardons, i ho remenem tot ben remenat.
Tot seguit, posem una mica d'oli en una paella, i quan l'oli és calent aboquem la barreja de l'atuell, i fem una truita, rodona.
Quan és cuita d'una banda, la girem, i deixem que s'acabi de coure, i ja la podrem treure a taula, acompanyada d'nes llesques de pa amb tomàquet, i !! bon profit !!.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se