Truita amb mongetes de Santa Pau, i llardons
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cent grams de mongetes de Santa Pau, cuites
- Cent grams de llardons, ( picolats )
- Sal
- Oli d'oliva
- Quatre ous batuts
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes, i els llardons ben picolats, amb l'ajud d'un ganivet. A part, en un atuell, batem els ous, amb un polsim de sal.
Seguidament, afegim les mongetes fregides, amb els llardons, i ho remenem tot ben remenat.
Tot seguit, posem una mica d'oli en una paella, i quan l'oli és calent aboquem la barreja de l'atuell, i fem una truita, rodona.
Quan és cuita d'una banda, la girem, i deixem que s'acabi de coure, i ja la podrem treure a taula, acompanyada d'nes llesques de pa amb tomàquet, i !! bon profit !!.
Comparteix aquesta recepta: