Tapa de pa amb tomàquet i " anchodines "

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Pais Vasc
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Fem el pa amb tomàquet sense sal ni oli doncs l’anchodina ja en porta i posem sobre de cada llesquete un filet d’anchonina i llestos.

Notes

La Anchodina és el llom de la sardina que es neteja a mà , traient la pell i les espines i després de ser assaonat s'asseca durant uns dies conservant-se en oli. Són elaborats d'una manera similar a les tradicionals anxoves però amb un gust diferent, una textura diferent, un altíssim rendiment i un preu molt més assequible.
De color similar a l'anxova però més brillant, la seva textura és carnosa i ferma, d'aromes salins, en boca és elegant, deliciosa, amb un toc salat molt agradable.
Sense gluten i amb Omega 3. Ideal per als que els preocupa la dieta i la salut i volen portar una vida sana. Un aliment amb valors nutritius molt alts, fàcilment digerible i amb un contingut relativament baix en calories.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se