Còctel de Marisc (salpicón)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

- Tallem molt fins els pebrots i la ceba tendra i ho barregem.
- Ho amanim amb l’oli, el suc de la lima, sal i pebre i reservem.
- Pelem les gambetes, posem un raig d’oli en una paella i daurem les gambes amb un punt de sal (el mínim temps).
- Alhora fem els musclos al vapor amb un raig d’aigua i un parell d’alls (quan l’aigua bulli apaguem el foc).
- Tallem ben prim el surimi i l’afegim als pebrots amb la ceba amb un polsim de pimentón.
- Afegim les gambetes i els musclos (afegim també un rajolí de l’oli de les gambes).
- Fregim els caps de les gambes, prèviament salats, enfarinant-los abans, i un cops daurats i els posem drets enmig del còctel per decorar (I per xarrupar..).
- Per últim, ratllem una mica de pell de la lima.

45min

Notes

- Servit amb el tema "Cuban Pete" (conegut per la película "La Mascara") http://www.youtube.com/watch?v=6PVuAS71XqA


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se