Cocotxes de bacallà al pil - pil

Categoria:
Típica de: Espanya → Pais Vasc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

En una cassola de fang poso 3 cullerades d'oli verge, on doro els alls filetejats i els bitxos.
Abans que prenguin massa color, afegeixo les cocotxes.
Al cap de pocs minuts, al voltant de les cocotxes es començarà a formar una espuma. Aquesta és la gelatina del peix que surt a la calor del foc. Cal evitar que s'escalfi en excés i si cal, separem uns segons la cassola del foc.
Comencem a agitar la cassola de fang amb moviments circulars uns 2-3 minuts
Provem de sal, empolvorem amb abundant julivert picat i portem a taula.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se