Mozzarella en carrossa

Categoria:
Típica de: Itàlia
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Batre els ous i salpebrar. (Si es vol, s'hi pot afegir també 50 grs. de parmesà en pols)
Treure la crosta i tallar cada llesca del pa de pagès per la meitat. (jo també trec l'extrem arrodonit, perquè quedin el més quadrades possible).
Passar cada llesca molt lleugerament per la llet, per banda i banda.
Posar-hi al damunt un tros de mozzarella d'1 cm. de gruix.
Enfarinar, aprofitant per apretar una miqueta la mozzarella en el pa.
Passar per l'ou batut.
Fregir en abundant oli, preferiblement de gira-sol.
Posar les carrosses, un cop fregides, en paper absorvent.
Servir calent.

15min

Notes

Com que la mozzarella no té gaire gust, hi ha qui, abans d'enfarinar, posa entre el pa i la mozzarella un parell de filets d'anxova. Jo no ho faig perquè a casa tothom (menys jo) és vegetarià, i procuro evitar carns i peixos en la mesura del possible. Si heu afegit parmesà a l'ou batut, ja reforça prou el gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se