Arròs de calçotada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem els calçots i els tallem a trossos d’aproximadament un centímetre.
Els posem a una cassola amb una mica d’oli roent, i els hi donem un parell de voltes (no cal més, ja estan cuits). Hi afegim un parell de cullerades de salsa i uns brins de safrà.
Cobrim la cassola amb brou i quan bulli hi posem l’arròs.
Ho salpebrem i deixem coure durant uns 18 minuts (o el que indiqui l’envàs).
Tallem la botifarra a petits daus i la fregim en una paella amb una mica d’oli.
Quan a l’arròs li manquin 5 minuts de cocció hi afegim la botifarra.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se