Lletons ( mollejas ) a la planxa
Categoria:
Recepta per grill
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 gr de lletons de vedella (si el carnisser ens les neteja millor)
- Oli d'oliva verge
- Sal
- All
- Julivert
- Pebre negre
Elaboració
Dubto que a la carnisseria us els netegin, així que aquí van uns consells.
Es netegen deixant en remull en aigua tèbia, fins que deixin anar tota la sang, després les passem per aigua freda i els traiem els nervis .
Es trossegen petites i en una planxa o paella gran i gruixuda que posem al foc i pintem amb l'oli d'oliva verge, les anem posant ja salpebrades i els anem donant volta, fins que ens quedin ben daurades.
A continuació els posem per sobre, un refregit d'un all ben picat amb julivert, també picat.
Servir immediatament.
Notes
Les millors de vedella o de xai de llet
Comparteix aquesta recepta: