Cérvol a la cassola

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i altres
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Preparació:

4 racions

Elaboració

1. Trossegem la cama en tacs com es talla la carn per cuinar.
Escalfem l'oli en una cassola, afegim els trossos de cuixa de cérvol lleugerament enfarinada i amb una mica de sal, i deixem daurar.
2. Un cop daurada la carn, la traiem a una font i retirem l'oli de la cassola, excepte 3 cullerades.
3. En l'oli de la cassola saltegem la ceba, l'all, la pastanaga, tot això picat en quadradets petits i les herbes.
4. Tapem i deixem cuinar a foc lent durant 8 - 10 minuts, fins que les verdures estiguin tendres.
5. Afegim els tomàquets, saltegem i afegim el vi i el brou.
Augmentem al força del foc, esperem que arrenqui el bull i baixem a mig foc.
6. Introduïm el cérvol a la cassola i tapem, cuinant fins que la carn aquest tendra, remenant de tant en tant ( entre 2 i 3 hores )
7. Quan la carn estigui tendra posem a punt de sal i de pebre.
Traiem la carn a una font per servir i cuinem la salsa durant 5 minuts més fins que redueixi i s'espesseixi una mica i aboquem sobre el cérvol.
8. Acompanyem aquest exquisit plat amb uns bolets saltats

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se