Supremes de lluç en llit de patates

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem les cebes.
En una plata d’anar al forn, posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba. Ho salem i ho pebrem. Ho cubrim amb el brou de peix. I ho enfornem 1/2 hora. Si a mitjes veiem que la ceba es torra massa, podem tapar la safata amb paper l’alumini.
Passada aquesta estona, revisem les patates. Si ja són cuites, llavors posem les supremes de peix sobre les patates i el salem i pebre. Tirem la picada d’all i julivert per sobre el peix, i ho reguem amb oli d’oliva.
Ho enfornem 10 minuts.
Cal vigilar que el peix no es cogui gaire. Amb 10 minuts n’hi ha de sobres.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se