Supremes de lluç en llit de patates
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Lluç tallat a supremes (que en surti un tall per persona).
- 4 patates (una per persona)
- 1 ceba
- All i julivert
- Vi blanc o brou de peix
Elaboració
Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem les cebes.
En una plata d’anar al forn, posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba. Ho salem i ho pebrem. Ho cubrim amb el brou de peix. I ho enfornem 1/2 hora. Si a mitjes veiem que la ceba es torra massa, podem tapar la safata amb paper l’alumini.
Passada aquesta estona, revisem les patates. Si ja són cuites, llavors posem les supremes de peix sobre les patates i el salem i pebre. Tirem la picada d’all i julivert per sobre el peix, i ho reguem amb oli d’oliva.
Ho enfornem 10 minuts.
Cal vigilar que el peix no es cogui gaire. Amb 10 minuts n’hi ha de sobres.
Comparteix aquesta recepta: