Plum cake d'espinacs

Ingredients

6 racions

Utensilis

1 bol
1 paella
1 motlle de cake

Elaboració

Netegeu els espinacs en varies aigues per eliminar la terra, escorreu-los bé i trossejeu-los amb les mans. Poseu.los en una paella sense oli dutant 2 minuts per eliminar l'aigua i saleu-los.
En un bol, bateu-hi els ous, afegiu-hi la farina amb el llevat, l'oli, la nata liquida, el formatge ratllat, sal i pebre. Per íltim els espinacs freds, barregeu-ho tot bé.
Unteu un motlle de cake amb margarina i paper al fons també untat. Ompliu-lo amb la preparació anterior i poseu-lo al forn ja calenta a 180ºC durant 35 a 40 minuts. Retireu-lo i deixeu-lo refredar.
Embolicat amb paper d'alumini, pot conservar-se congelat durant 2 a 3 mesos.

1h

Notes

Es pot fer també amb espinacs congelats.
Tots els plum cakes per sapiguer que estan ben cuits per dins, s'han d'obrir per sobre com un llonguet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se