Pastis lola

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

En un bol batiu els ous amb el sucre i la ratlladura de la taronja. Afegiu-hi l'oli, el iogurt i un polsim de sal; barregeu-ho bé i afegiu-hi la farina amb el llevat i l'ametlla de manera envoltant.
Aboqueu-ho en un motlle rodó de 26 cm untat amb margarina i paper al forn també untat i empolsat amb farina.Sacsejar la sobran.
Poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 minuts.
Passat aquest temps, treure`l del forn, desmotllarlo i poseu-lo damunt d'una reixeta perquè es refredi més depresa.
Desfeu al bany María xocolata negra barrejada amb una mica de mantega i cobriu-lo tot.
Adorneu-lo com més us agradi.

1h

Notes

Podeu cobrir-lo de xocolata i adornar-lo amb galetes princesa o lacasitos de colors si es per algun aniversari.
La xocolata negra per cobrir un pastís sempre te que ser desfeta al bany María amb una mica de mantega, ja que si no es fa així, al tallar el pastís s'esquerda tot per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se