Pastis lola
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 200 g de sucre
- 150 g d'ametlla mòlta
- Ratlladura de 1/2 taronja
- 1 sobre de llevat
- 1 iogurt grec
- 125 ml d'oli de gira-sol
- 230 g de farina
- Sal
Elaboració
En un bol batiu els ous amb el sucre i la ratlladura de la taronja. Afegiu-hi l'oli, el iogurt i un polsim de sal; barregeu-ho bé i afegiu-hi la farina amb el llevat i l'ametlla de manera envoltant.
Aboqueu-ho en un motlle rodó de 26 cm untat amb margarina i paper al forn també untat i empolsat amb farina.Sacsejar la sobran.
Poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 minuts.
Passat aquest temps, treure`l del forn, desmotllarlo i poseu-lo damunt d'una reixeta perquè es refredi més depresa.
Desfeu al bany María xocolata negra barrejada amb una mica de mantega i cobriu-lo tot.
Adorneu-lo com més us agradi.
Notes
Podeu cobrir-lo de xocolata i adornar-lo amb galetes princesa o lacasitos de colors si es per algun aniversari.
La xocolata negra per cobrir un pastís sempre te que ser desfeta al bany María amb una mica de mantega, ja que si no es fa així, al tallar el pastís s'esquerda tot per sobre.
Comparteix aquesta recepta: