Macarrons freds de Caspe

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir els macarrons al gust.
Tallar els pebrots a dauets molt petits (com mes petits millor)
Tallar les anxoves a troçets petits (ben escorregudes del seu oli)
En un bol posar els macarrons, els pebrots i anxoves, remenar amb cura i afegir abundant maionesa, remenar perque quedi tot ben ajuntat.
Pasar a una plata i ratllar per sobre els ous durs.
Posar a la nevera fins a servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se