Borratxos de crema

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Cremador

Elaboració

1-Fem una Crema Catalana (la vaig fer d'aquestes en pols que venen als supers). 2-Fem una melmelada de poma, en una paella posem la poma tallada a troços petis, sucre,conyac, una mica de mantega i les ratlladures de taronja i llimona (quan ja estigui casi feta). 3- Fem un almívar amb aigua sucre i conyac. 4- En un morter triturem atmelles torrades i li posem Baileys fent com una crema espesa. 5- Tallem el pa de pessic per la meitat i el banyem amb l'almívar, li posem la melmelada de poma, sobre el pa de pessic li posem la crema d'atmelles, ho cobrim tot amb Crema Catalana i ho cremen amb un cremador. Un cop ja ho tenim ben presentat en una safata, tirem un rajolí de conyac i ho flamejem.

30min

Notes

Es pot fer amb qualsevol altre licor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se