Carbassons farcits amb bolonyesa, i gratinats amb salsa Aurora

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem els carbassons, i els tallem a lo llarg en llesques de mig dit de gruix, aproximadament. Tot seguit, els salem i els fregim amb oli d'oliva, i quan són fregits, els anem posant en una safata per anar al forn.
Seguidament, ho farcim amb la bolonyesa, i tot seguit posem una llesca de carbassó al damunt, tapant el farciment.
A continuació, cobrim els carbassons amb la salsa Aurora, ho espolsem amb el formatge ratllat, hi afegim una nou de mantega, damunt de cada carbassó, i ho gratinem a 180º, fins que són rossos, i ja ho podrem servir a taula,(dos carbassons, per persona), i !! bon profit !!.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se