Coca de recapte

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la massa:

Per la guarnició, exemple:

Elaboració

Farem un volcà amb la farina i introduïrem el llevat, la sal, la mantega i l'aigua. Treballarem la massa amb les mans fins que deixi d'enganxar-se al marbre, tot seguit la deixarem reposar tapada amb un drap a temperatura ambient durant unes 3 horetes per tal que fermenti.
Passat aquest temps li afegirem l'oli a la massa fins que sigui absorbit i la massa quedi suau, la tornem a tapar i esperem uns 30 minutets.
Acte seguit estendrem la massa sobre una safata preparada pel forn prèviament enfarinada o forrada amb paper especial per forn. Després col·locarem la guarnició escollida sobre la massa i escalfarem a 180º durant 30 minuts al forn.
Es pot servir tant calenta com freda, tot i que al Pallars acostumem a menjar-la freda, inclús passat un dia.
Bon profit!!

4h

Notes

Pot fer-se servir una yema d'ou en comptes de la mantega.
Per la guarnició ja sabeu que pot ser a gust de cadascú, amb carbassó també queda molt bona.
Si no es fa servir el llevat premsat trigarà més a fermentar la massa. Jo l'he trobat al Mercadona al costat de les mantegues.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se