Risotto de bacallà i ceps

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al brou de bacallà:

Per a l'arròs:

4 racions

Elaboració

Brou de bacallà:
Sofregiu la ceba, la pastanaga, els alls i el porro, tot tallat adaus.
Quan estigui tot daurat afegiu-hi les espines i les pells de bacallà i sofregiu-ho durant 5 minuts més.
Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho coure lentament 20 minuts i reservar.
Arrós:
Sofregiu la ceba tallada a dauets durant uns minuts.
Afegiu-hi els ceps tallats a làmines.
Quan estigui ben dauradet, poseu-hi l’all i julivert, l’arròs, el morro de bacallà tallat a daus i el brou de bacallà i deixeu-ho coure fins que l’arròs absorbeixi tot el brou. Finalment, afegiu-hi una mica de mantega i el formatge ratllat i remeneu-ho bé fins que es desfaci.

Notes

Emplateu-ho amb un motlle circular.
Podeu guarnir-ho amb una vinagreta de sèsam.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se