Pastís de polenta i pollastre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

La polenta:
En una olla poses l'aigua a bullir amb sal i quan bull afegeixes la polenta sense deixar de batre per evitar els grumolls.
Es cuina a foc alt i quan espessa el baixes a mínim. Afegeixes el formatge i la mantega, mescles i quan comenci a estovar-se retires de la calor.

El pollastre:
Talles el pit en cubs.
En una paella salteja els echalottes picats i els fongs amb una mica d'oli d'oliva. Afegeixes el pollastre, cuines i s'assaona amb sal i pebre.
Quan el pollastre s'enrosseix afegeixes la salsa de soja i deixes reduir.

El pastís:
Col · loques la meitat de la polenta en una font de forn, aplana la superfície i bolques sobre ella el farcit de pollastre preparat.
Cobreixes amb la resta de la polenta, aplana la superfície i la reserves a la nevera.
Quan estigui ben freda la retires de la nevera i talla en trossos quadrats.
En una paella ben calenta amb oli d'oliva fregeix els quadrats dels dos costats i serveix


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se