Estabetx estil Bocairent

Categoria:
Típica de: Vall d'Albaida
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Passar el peix per la farina, fregir i reservar
Sofregir els alls i la ceba amb les espècies
Posar en una cassola de fang el peix alternant-lo amb el sofregit
Abocar el vinagre i l'aigua i escalfar fins que arrenqui el bull
Retirar del foc i deixar que s'adobi per servir-lo l'endemà

30min

Notes

Com que les carxofes m'encanten, a l'hivern en poso en el sofregit juntament amb els alls tendres i la ceba i quan no és el temps els alls els poso secs


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se