Bunyols de pa i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Poseu les panses en remull durant 15 minuts.
Introduir en al got de la picadora, els pa sense crostes, la llet, la farina, el sucre, els rovells d'ou, el llevat, la pell ratllada de la llimona un polsim de sal i tritureu-ho tot.
Afegiu-hi les panses y barregeu-ho bé.
Escalfeu oli en una paella. Amb l'ajuda de dues cullerestes aneu tirant pasta a la paella. Fregiu els bunyols fins que estiguin daurats, després poseu-los damunt de paper de cuina per treure l'oli i empolseu-los amb sucre glas

30min

Notes

Si mulleu les culleretes amb l'oli calent, la pasta no s'enganxa-ra a les culleretes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se