Arròs de pagès ( recepta de l'àvia )

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un plat tallarem l'albergínia a trossets, i l'hi posarem una mica de sal perquè tregui el suc, en un cassó farem bullir les bajoques i els pèsols i els espinacs. En una cassola de fer l'arròs i posarem oli d'oliva arbequina, quan estigui calent posarem la carn de corder que prèviament haurem tallat a trossets i l'hi posarem una mica de sal, la sofregirem un mica i quan estigui cuita la traurem de la cassola i la deixarem en un plat.
Sofregirem a la cassola el pebrot verd i el vermell sense pell i li donarem unes voltes i quan això estigui, l'hi agregarem la ceba, l'all i la tomaca que em tallat a trossets, quan tot aixo sigui cuit hi posarem la carn, els pèsols, les bajoques i l'albergínia espremuda i la patata tallada a trossets. Ho deixarem coure uns 10 minuts i hi tirarem l'arròs, li donarem una remenada i afegirem l'aigua que prèviament l'haurem escalfat en un pot.
Per últim hi posarem el colorant perquè hi doni una mica de color groc, es rectifica de sal i es deixa coure fins que s'hagi begut el suc.
Es retira del foc i es tapa amb una tapadora uns minuts.

1h

Notes

És un primer plat, és pot acompanyar amb una amanida de verda.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se