Galettes bretones

Ingredients

  • farina de blat sarraí
  • llet d'arròs
  • oli
  • sal
  • pebre
  • ingredients a escollir per al farcit, jo ho he fet amb espinacs, panses i pinyons i formatge gruyere

4 racions

Elaboració

En un bol apte per a la batedora elèctrica, poseu farina, llet d'arròs, oli, sal i pebre i comenceu a batre, afegint llet d'arròs en cas que la massa quedi molt espessa.
El resultat ha de ser una massa líquida però densa. Un cop ben remenat s'ha de deixar a la nevera en repòs durant un mínim de dues hores.
Un cop passat aquest temps, hem de fer les galettes. Si teniu una crepera us anirà bé, però si teniu una paella on no s'enganxin les coses, també us pot anar bé.
Posem una mica d'oli a la paella (o a la crepera), a foc mitjà, i aboquem quantitat suficient de massa per cobrir la base. Jo m'he ajudat amb un pal en forma de T per ajudar a la massa a escampar-se. Un cop cuita d'una banda, la girem i mentre es va fent de l'altra banda anem posant ingredients.
Una opció és amb espinacs amb panses i pinyons (espinacs a la catalana), amb formatge gruyere, que no té lactosa.
Una opció és amb espinacs amb panses i pinyons (espinacs a la catalana), amb formatge gruyere, que no té lactosa.

1h

Notes

necessita dues hores de repòs a la nevera


Recepta de cuina de Galettes bretones
Galette amb espinacs
per Marta Morató

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2547 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: