Tartaletes farcides de ganatxé de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una base de pasta brisa
- 200gr de xocolata 70% (o la que us agradi)
- 100ml aigua
- 5 cullerades almendrina
- 5 cullerades sirope de ágave
- 100gr. avellanes torrades
8 racions
Elaboració
Forrar motllos individuals amb la pasta brisa, punxar-la i enfornar-la a 200º durant 10 minuts.
Per al ganatxé, barregem amb aigua calenta cinc cullerades d'almendrina i l'he afegida a les rajoles de xocolata en un bol i ho he desfet al microones. La xocolata, al tenir el líquid, no s'ha cremat. I com que era una xocolata força amarga, per ser un 70% de cacau, he afegit cinc cullerades de sirop d'àgave, per donar una mica de dolçor, i avellana torrada picada.
Tot ben remenat, ho he deixat reposat i m'ha quedat una textura com ara la nocilla, per entendre'ns.
I amb aquesta barreja he emplenat les bases de tartaletes.
Opcionalment les podeu espolsar amb cacau pel damunt, posar-hi una avellana torrada al centre o bé donar-li un toc de color amb una fruita vermella o unes fulletes de menta. Jo he tirat pel dret i ho he deixat tal qual, i donat que el ganatxé ha quedat brillant, m'agrada.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3090 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.