Gelatina de fruites
Categoria:
Postres i dolços
Dieta: vegana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Fruita al gust, jo he escollit:
- Maduixa
- Meló
- Kiwi
- Mango
- 100ml aigua
- 4gr. agar agar
- 250ml suc de meló
6 racions
Elaboració
Tallem en dauets petits la fruita i la col.loquem dins de motlles de silicona.
Bullin l'aigua i hi tirem la pols d'agar agar i remenem durant un minut.
Quan estigui fred (però no quallat) hi afegim el suc de meló i remenem.
Aboquem la barreja als motlles amb la fruita.
Deixem a la nevera un mínim de dues hores. Si pot ser una nit sencera, millor.
30min
Notes
En funció de l'època de l'any, podem triar fruites diferents.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3888 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.