Galettes bretones
Ingredients
- farina de blat sarraí
- llet d'arròs
- oli
- sal
- pebre
- ingredients a escollir per al farcit, jo ho he fet amb espinacs, panses i pinyons i formatge gruyere
Elaboració
En un bol apte per a la batedora elèctrica, poseu farina, llet d'arròs, oli, sal i pebre i comenceu a batre, afegint llet d'arròs en cas que la massa quedi molt espessa.
El resultat ha de ser una massa líquida però densa. Un cop ben remenat s'ha de deixar a la nevera en repòs durant un mínim de dues hores.
Un cop passat aquest temps, hem de fer les galettes. Si teniu una crepera us anirà bé, però si teniu una paella on no s'enganxin les coses, també us pot anar bé.
Posem una mica d'oli a la paella (o a la crepera), a foc mitjà, i aboquem quantitat suficient de massa per cobrir la base. Jo m'he ajudat amb un pal en forma de T per ajudar a la massa a escampar-se. Un cop cuita d'una banda, la girem i mentre es va fent de l'altra banda anem posant ingredients.
Una opció és amb espinacs amb panses i pinyons (espinacs a la catalana), amb formatge gruyere, que no té lactosa.
Una opció és amb espinacs amb panses i pinyons (espinacs a la catalana), amb formatge gruyere, que no té lactosa.
Notes
necessita dues hores de repòs a la nevera
Comparteix aquesta recepta: