Pastis de crema cremada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

Pa de pessic:

Gema:

Decoracio:

Farcit:

8 racions

Elaboració

Fer el pa de pessic, coure 30 minuts i deixar refredar.
Prepareu una gema tova, en un cassó que no s´enganxi en el fons, es trenquen els ous sencers, s´afegeix el sucre i es barreja primer amb un batedor i després es posa al foc i es va removent continuament amb una espatula de fusta suaument i quan arrenqui el bull deixar coure uns segons i retirar del foc. Seguidament, agafar el batedor i donar-li una bona batuda i a continuació abocar-ho sobre el marbre, perque es refredi una mica.
Tallar el pa de pessic per la meitat, la part de baix l´untarem amb una capa lleugera de gema i a sobre posarem la melmelada barrejada amb el conyac. Posar la part de dalt i cobrir tot el pastís amb la resta de la gema, posarem sucre per sobre i el cremarem amb la planxa de cremar.
Quan estigui fred, feu un adorno amb la nata. Aquest pastís es pot congelar.

1h

Notes

Es millor tenir un cremador electric, va més rapid.
Veureu que no he posat la nata, es perquè encara era calent i la nata s'hagués desfet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se