Cassola de rap, gambes i bolets

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una paella fregiu les gambes amb una mica d'oli, retireu-les.
En el mateix oli, fregiu els talls de rap salpebrats i enfarinats. Poseu el peix dins d'una cassola.
Piqueu la ceba i fregiu-la en la mateixa paella amb una mica més d'oli. Quan comenci a agafar color, poseu-hi els bolets, i quan hagin trec tota l'aigua, aboqueu-hi el pot de sofregit de tomàquet. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Aboqueu tot el sofregit de bolets damunt del peix de la cassola.
Feu una picada amb tots els ingredients i dilui-la amb el vi blanc. Aboqueu-ho a la cassola i poseu-hi una mica d'aigua.
Salpebreu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts, movent la cassola de tan en tant.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se