Teules de taronga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Untar amb mantega fossa 2 plaques de forn.
Calentar el forn a 180º
En un bol, posem les clares i el sucre i batem fins que quedi espumos, afegim la farina, ametlles i els 50 grms. de mantega fossa.
Remenar i posar a culleradetes separades a la plaqua del forn, a damunt de cada muntet i posem taronga confitada.
Fornejem 7 minuts.Quant estiguin tebies amb el rodet els i fem la forma de teula
Mes o menys en surten 40 teules

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se