Ous escalfats, amb salsa d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les llesques de pa en el forn, a 180º, fins que veiem que són rosses, i les reservem.
A part, agafem un cassó amb aigua, i un bon raig de vinagre, i el posem en el foc. Quan arrenqui el bull, anem esclatant els ous un a un, fins que veiem que la clara, ja ha quallat, i els retimem del cassó, tot posant-los en un bol amb aigua freda, i els reservem.
Seguidament, agafem les anxoves i la nata líquida, i ho passem per la batedora elèctrica, i tot seguit, ho posem en un cassó, a foc ben baix, i anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes, fins que tenim la salsa, al nostre gust despessor, i si no, sempre podem posar una mica de maizena, disolta en aigua freda.
En el moment de servir-ho a taula, primer posem una llesca de pa en el plat, tot seguit, posem un ou damunt, i acabem el plat, cobrint l'ou, amb la salsa d'anxoves, ben calenta, i ja ho tenim llest, per treure a taula.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se