Gratinat de patates i anxoves

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una safata de 40 X 30 cmm, aproximadament

Elaboració

Pelem les patates i les tallem a rodanxes d'uns 4 mm. Un cop pelades ha de quedar 1 kg aproximadament.
Pelem la ceba i la tallem a trossets petits. Han de quedar uns 250 g.
Agafem una safata de forn l'engrassem amb mantega i posem alternades: una capa de patates, una de ceba, trossets de mantega, la meitat de les anxoves tallades per la meitat i una capa de llesques de formatge.
Tornem repetir l'operació, posant una capa de cada ingredient i finalment posem una última capa de patates.
Acabem de repartir els trossets de mantega i tirem per sobre la crema de llet.
Fiquem la safata al forn, ja calent, durant una hora. Durant el primer quart d'hora, posem el forn a 180 graus i després acabem la cocció a 150.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se