Creps farçits de xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar els xampis i tallals a lamines.
Tallar el pernil dolç a tiretes i picar el julivert i cibulet.
Ofegar els xampis, el pernil i les fines herbes, salpebra, deixar coure uns 10 minuts, i per ultim i posem la crema de llet.Reservem.
En un bol batrem els ous amb la llet, un xic de sal, afegirem la farina i remenarem be.
Farem les creps i les farçirem .
Opcional: es poden acompanyar amb una mica de pure de tomata

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se