Arròs, amb bolonyesa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrissa, de la mida de la de crema catalana.

Elaboració

Primer de tot, posem aigua, el llorer, els alls i un polsim de sal, i quan bull l'aigua, afegim l'arròs i el bullim, fins que és al "dente".
Seguidament, el refredem, retirem el llorer i els alls, i el saltem en una paella, amb una mica de mantega, i el reservem.
A part, fem la bolonyesa, tal com explico a les meves receptes, i la mantenim calenta.
En el centre del plat, i amb l'ajud d'una cassoleta de terrissa, de la mida de de fer la crema catalana, fem un especie de muntanyeta, i seguidament, ho cobrim amb la salsa bolonyesa ben calenta, i ja ho podrem treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se