Arròs, amb bolonyesa
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams, d'arròs Montsia,( tipus bomba)
- Salsa bolonyesa,( està en les meves receptes, com " la meva bolonyesa)
- Mantega
- Sal
- Aigua
- Una fulla de llorer
- Dos alls pelats
Utensilis
Una cassoleta de terrissa, de la mida de la de crema catalana.
Elaboració
Primer de tot, posem aigua, el llorer, els alls i un polsim de sal, i quan bull l'aigua, afegim l'arròs i el bullim, fins que és al "dente".
Seguidament, el refredem, retirem el llorer i els alls, i el saltem en una paella, amb una mica de mantega, i el reservem.
A part, fem la bolonyesa, tal com explico a les meves receptes, i la mantenim calenta.
En el centre del plat, i amb l'ajud d'una cassoleta de terrissa, de la mida de de fer la crema catalana, fem un especie de muntanyeta, i seguidament, ho cobrim amb la salsa bolonyesa ben calenta, i ja ho podrem treure a taula.
Comparteix aquesta recepta: