Pa de iogurt i chili

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Barbacoa preferenment de gas i amb tapa

Elaboració

1.- Posar la farina en un bol i afegir-hi el llevat, la sal i el sucre.
2.- Remenar be i afegir seguidament el iogurt.
3.- Un cop tinguem una massa fina, la estirem deixant-la amb un gruix de 1 a 1,5 cm (gruixudeta)
4.- Llesquem el chili en anelles de uns 3 milímetres i es reparteixen sobre la superfície de la massa ja estirada.
5.- Amb el corró (el rodillo d'estirar), fem una suau pressió per sobre per "encastar" les rodanxes de chili a la massa.
6.- Posar el pa directament a sobre de la barbacoa ja calenta i deixar que es dauri per sota uns 6 ó 7 minuts depenent de la força del gas o carbó que tingueu en aquell moment.
7.- Girar el pa i deixar que es dauri per l'altre costat uns 6 ó 7 minuts mes vigilant que no es cremi el chili.
El sabor es molt especial perquè es nota el iogurt. Si es prefereix, es pot afegir una mica més de sucre o pebre a la massa.
Per evitar que s'enganxi a la graella, cobrir be la base del pa amb semolina o farina de blat.
Si la consistència de la massa es molt tova, es pot rectificar afegint-hi una mica més de farina perquè s'aguanti millor sobre la barbacoa.
Espero que us agradi.

40min

Notes

Aquest pa de chilli es pot menjar com aperitiu amb una cervesseta mentre es fa la carn. Es més autèntic si es talla amb les mans i es comparteix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se