Guisat de Quaresma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu el bacallá i a part, els pinyons i les panses, també en aigua, un minim de 1/2 hora.
Renteu els espinacs i poseu-los en sal durant uns 30 minuts perquè deixen anar el líquit.
Agafeu el bacallá, passeu-lo per farina i fregiu els trossos en una paella amb força oli. Reserveu-los.
Piqueu una ceba petita i sofregiu-la en una cassola de fang amb una mica d'oli del de fregir el bacallà; afegiu-hi els espinacs escorreguts, remeneu-ho i en el moment en què el volum disminueixi a la meitat, afegiu-hi els pinyons i les panses.
Col·loqueu el bacallà sobre els espinacs, afegiu-hi mitja tassa d'aigua, tapeu-ho i deixeu-ho coure.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se