Cassola de rap

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem una cassola de fang i posem l'oli a calentar.
Posem a la cassola la ceba i pebrots tallats a plumes molt fines.
Picar els alls i tomaquets i posem a la cassola.
Deixar fregir lentament, incorporar les patates pelades i tallades a rodanxes gruixudes, afegir el pebre vermell i remenar a poc a poc.
Afegir el xeres i 1/4 de litre d'agua (o brou de peix).
Tapem i deixar a foc lent uns 15 minuts, passat el temps i posem les rodanxes de rap, tapem i deixem 10 minuts mes.
Servir molt calent

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se