Bànitsa
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Bulgària
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta filo
- Carbassa ratllada
- Nous
- Canyella
- Sucre
- Oli
6 racions
Elaboració
La carbassa la posarem en un bol i li barrejarem canyella en pols. En un altre bol tindrem les nous talladetes petites. I en dos altres bols tindrem sucre i oli. Tenir els ingredients en diferents bols ens permetrà treballar amb més facilitat.
Per portar a terme aquests cargols primer de tot hem d'estendre una làmina de pasta filo i humitejar-la un xic amb oli, mullant-nos els dits i refregar-los per la làmina.
Seguidament, escampem un xic de carbassa, unes nous i una culleradeta de sucre. I cargolem, primer la superfície i després donem la forma d'un cargol o ensiamada i ho posem en una safata per anar al forn.
Un cop tenim totes les bànitses preparades, les coem al forn a una temperatura de 200ºC.
Deixades reposar i menjades l'endemà, queden molt més bones.
30min
Notes
Podem fer farcits d'altres fruites, verdures, formatges...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.