Guisat a l'estil de l'àvia (Recepta de les camperoles Bernesas)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa → Berna
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Picar la ceba, l'all i el julivert ben fi, barrejar amb la carn picada i fregir en la mantega.
Bullir les patates en aigua amb sal fins que estiguin mig cuites.
Tallar les patates i els tomàquets en rodanxes i col • locar en capes en una font per a forn, (una capa de patates, una capa de formatge, una capa de carn picada, una capa de tomàquets, i repetir fins que acabis la preparació.
Finalment, aboca el brou i cobreix amb trossets de mantega.
Herbes aromàtiques, picades ben fines realçan el sabor.
Enfornar a 170 º durant aproximadament uns 26 minuts i servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se