Crema freda de meló amb encenalls de pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Treiem la pell i les llavors del meló i el tallem a troços, el posem en un bol juntament amb el iogourt, el suc de la llimona i les fulles de menta. Triturar-ho tot i posar-ho a la nevera fins al moment de servir (la crema ha d'estar ben freda).
Tallar el pernil com si fos en "juliana", de manera que quedin tiretes petites, saltejar en una paella fins que quedi ben cruixent.
En el moment de servir posar la crema freda de méló i per sobre els encenalls de pernil (no posar el pernil amb massa antelació perquè quedaria tou).
Una manera diferent de menjar meló amb pernil i és molt refrescant.

15min

Notes

S'ha de vigilar de no posar massa menta perquè predominaria massa el gust sobre el del meló. Es pot servir com a primer plat en un bol gran o en "xupitos" com un aperitiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se