Bacallà amb samfaina a la salsa d'olivada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar, escalfar una paella amb oli.
Per dessalar el bacallà, deixar-lo en remull al frigorífic durant 4 dies canviant l'aigua 2 vegades. Si es prefereix, comprar el bacallà dessalat.
Un cop escorregut el bacallà, enfarinar lleugerament i fregir a la paella, primer amb la pell cap amunt i després donar-li la volta.
Quan estigui daurat, treure de la paella i reservar en un plat amb paper absorbent.
Seguidament, posar la samfaina en una cassola, escalfar-la i afegir-hi el bacallà.
Servir el bacallà decorat amb una fina capa d'olivada damunt de cada tall.

10min

Notes

Veure vídeorecepta a: http://youtu.be/7NfViN6OGE4


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se