Ronyonets de be
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1. 6 ronyonets de bé.
- 2. 1 rajolí de vinagre.
- 3. Sal.
- 4. Oli d'oliva arbequina.
- 5. Vi negre.
- 6. 3 tomacons madurs.
Per fer la picada:
- Julivert.
- 2 dents d'all
2 racions
Utensilis
Morter
Elaboració
Es parteixen per la meitat els ronyonets de be, i es posen en un plat fondo amb vinagre i es deixen que es remullin uns 15 minuts. Es treuen del vinagre i es passen per l'aigua de l'aixeta per treure-li el gust , i en un paper de cuina s'eixuguen.
Es posa en una paella oli d'oliva, quan està calent s'hi posen els ronyonets, partits per la meitat i s'hi tira una mica de sal.
Es deix coure a foc lent, quan estan quasi cuits s'hi tira un rajolí de vi negre i es deix que s'acabi de coure. Quant estan cuits s'hi agreguen els tomacons que prèviament haurem escaldat i li haurem tret la pell.
En un morter hi farem una picada de dues dents d'all i un polsim de julivert i una mica d'oli d'oliva arbequina. Quan estigui ho afegirem a la paella, li donarem unes voltes i deixarem que s'acabi de coure.
45min
Notes
Aixo es un segon plat i només es pot menjar sucant pa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1803 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.