Truita de verdura del caldo
Dieta: vegetariana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Col
- Pastanaga
- Xirivia
- Nap
- Porro
- Patata
- Cigrons
Per la truita:
- 2 o 3 ous
- Oli d'oliva arbequina
- Sal
- Una dent d'all
2 racions
Elaboració
1.- En una paella es posa oli d'oliva arbequina i s'hi afegeixen totes les verdures, prèviament cuites al fer el caldo, escorregudes, i s'hi agrega una dent d'all per donar-li més gust. Es deixa coure una mica, perquè agafi una mica de color.
2.- En un plat es baten els ous.
3.- Es treuen les verdures de la paella i es barregen amb els ous.
4.- Es torna a posar tot una altra vegada a la paella per fer la truita.
És tendre i és diferent a les altres truites.
10min
Notes
Es pot menjar a trossets com aperitiu o de la manera que es vulgui.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.