Maionesa feta amb morter de pedra
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 o 2 alls.
- 250 centilitres d'oli d'oliva arbequina.
- 1 rovell d'ou.
- 3 o 4 tallets de patata.
- Sal
4 racions
Utensilis
Morter de pedra
Elaboració
1. En un morter es posen els alls que prèviament haurem pelat, i la patata que haurem bullit i deixat refredar, i el rovell d' ou que haurem separat de la clara.
2. Amb la mà del morter s'aixafa tot.
3. Amb un setrill hi anirem posant l' oli d' oliva de rajolí en rajolí donant voltes amb el morter fins que estigui lligat.
4. I per ultim s'hi tira la sal. Es fa una remenada i ja està.
15min
Notes
Aquesta salsa es pot posar a la "ensaladilla russa", la pots acompanyar amb la carn, o te la pots menja sucant pa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.