Allioli casolà fet amb morter
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres ous
- Tres alls pelats
- Oli d'oliva
- Sal
8 racions
Utensilis
Un morter de terrissa amb la seva mà
Un setrill de vidre
Elaboració
Primerament, pelem els alls i els hi traiem el cor.
Seguidament, posem un pessic de sal en el morter i amb l'ajuda de la mà de morter, anem aixafant els alls fins aconseguir fer una pasta.
A continuació, afegim els rovells dels tres ous i comencem a donar voltes amb la mà de morter sempre en la mateixa direcció, i amb l'ajuda del setrill anem afegint-hi un rajolí ben fi d'oli, sense deixar de remenar fins que tinguem la quantitat d'allioli desitjada, i el podem reservar en el mateixa morter, fins el moment de fer-lo servir.
45min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4613 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.