Allioli casolà fet amb morter

Ingredients

  • Tres ous
  • Tres alls pelats
  • Oli d'oliva
  • Sal

8 racions

Utensilis

Un morter de terrissa amb la seva mà
Un setrill de vidre

Elaboració

Primerament, pelem els alls i els hi traiem el cor.
Seguidament, posem un pessic de sal en el morter i amb l'ajuda de la mà de morter, anem aixafant els alls fins aconseguir fer una pasta.
A continuació, afegim els rovells dels tres ous i comencem a donar voltes amb la mà de morter sempre en la mateixa direcció, i amb l'ajuda del setrill anem afegint-hi un rajolí ben fi d'oli, sense deixar de remenar fins que tinguem la quantitat d'allioli desitjada, i el podem reservar en el mateixa morter, fins el moment de fer-lo servir.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: