Empedrat de bacallà amb favetes tipus babi
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pebrot verd petit
- Un pebrot vermell petit
- Una ceba petita picolada
- 150 grams d'olives arbequines
- 300 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Vinagreta d'anxoves ( la podeu trobar a les meves receptes )
- 400 grams de favetes babi congelades
- Sal
- Aigua
- Llorer
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un cassó mitjà
Un colador xinès
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, una fulla de llorer i un polsim de sal, posem a coure les favetes, fins que siguin cuites al " dente ". Tot seguit, les escorrem i les fiquem en el bol de vidre. Seguidament, esmicolem el bacallà, i l'afegim en el bol.
A continuació, picolem: la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell, i ho afegim en el bol, juntament amb les olives arbequines.
Tot seguit, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, en fiquem una bona quantitat en el bol amb la resta d'ingredients, i ho barregem tot ben barrejat.
Seguidament, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem treure-ho a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.