Boles de patata amb ametlles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les patates a trossos i cou en aigua amb sal durant uns 20 minuts.
Posa les patates en un colador i deixa que s'escorrin bé
Passa les patates per un passapure, afegeix els rovells i barreja bé
Assaona amb sal i pebra al gust
Amb la massa forma petites pilotas i passa-les per farina
batre l'ou
Barrejar el pa ratllat amb les làmines d'ametlla
Es passen les boles de patata per l'ou amb les làmines d'ametlla i es couen en petites porcions en oli d'oliva ben calent durant uns 4 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se