Llesques de pa amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja els formatges, la ceba, l`all i la farina, formant un forat en el centre.
Barreja els ous i la llet, aboca a la preparacio, treballa amb una forquilla fin que estigui tot ben baregat
Salpebra y afegeix les especias al teu gust
Coloca sobre les llesques de pa una capa de 5 mm de gruix amb la barreja de formatge preparada.
Escalfa la mantega i posa les llesques amb la capa de formatge cap avall en una paella i fregeix fins que es daurin.
Un cop fregides colocales sobre paper de cuina y conservalas calentas
També es pot coure al forn
Cuinar damunt d'una safata folrada amb paper d'enfornar.
Colocar las llescas de pa amb el formatja cap amunt i al centre del forn preescalfat a 220 graus durant 12 a 15 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se