Cordón bleu

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farciment:

Arrebossat:

4 racions

Elaboració

Col • loqueu la carn de vedella sobre un paper film de cuina i cobrir amb un altre paper film.
Amb un corró o mall per carn, aplana la carn, a 2 a 3 mm de gruix.
Retirar el full de plàstic i assaonar la carn al gust.
Sobre cada mitat de tall de carn coloca 1 llesca de formatge amb el pernil al damunt. Al voltant del tall de vedella ha de romandre lliure de 2 a 3 cm. de marge.
Coloca la segona meitat sobre el tall preparat, apreta be les vores perque quedi ben tancat y prensa amb la ma a fi de extreure l’aire.
Prepara en dos plats diferents la farina i el pa per arrebossar.
Bat l'ou i la llet i col • loca en un altre plat
Pasa els cordonbleu per la farina, per lou y el pa rallat apreta be per que quedi ben cobert
Fregeix la car empanada per amdos costats, durant uns 4 o 5 minuts, en abundant oli, fins que estiguin daurats i ben cruixents,
Servir amb rodanxes de llimona.

Notes

Si cal, escalfar breument al forn a 60-80 graus, amb la porta del forn una mica oberta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se