Noodles amb Sèpia i Gambes a l'aroma de Sishuan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Saltegem la sèpia sense la tinta i tallada a trossets amb oli d’oliva a foc fort.
- Hi afegim la ceba tallada en juliana i baixem el foc al punt mig; afegim un polsim de sal perquè la ceba ha de suar.
- En 10 min. aprox. afegirem l’all ben picadet.
- Mentrestant daurem en una altra paella la pebre de Sishuan amb un punt d’oli d’oliva; un cop daurada la passarem pel morter i la reservarem pel final del plat.
- Quan l’all ja porti 10 minutets sofregint-se amb la ceba, hi afegirem el tomàquet picadet (amb la pell) acompanyat d’un polsim de sucre.
- Afegirem una miqueta de la tinta de la sèpia.
- En aquest punt afegirem la pols de la pebre de Sishuan (és molt aromática i primer més val posar-ne poca i anar-ho regulant; per mi el gust es nota més que la pebre negra, amb l’afegitó d’un punt de cítric molt especial; si ens la posem a la boca ens adorm lleugerament la llengua..és un picant diferent que ens farà pensar en la pebre negra i la guindilla).
- Per últim afegirem les gambetes petites pelades, rectificarem de sal, i en dos minuts apagarem el foc.
- Afegirem els noodles que ja haurem bullit amb aigua apart (2 o 3 min.), i un cop colats amb aigua fresca els barrejarem amb la preparació.
- Quan servim el plat afegirem un rajolí de salsa de soja per sobre dels noodles.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se