Tomàquets Kumato, farcits d'olivada, i ou filat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un buidador de fruites.
Batedora elèctrica.
Una safata, ben bonica.

Elaboració

Primer de tot, netegem els enciams, els tallem en juliana molt fina, i els amanim amb la vinagreta, en un bol, i les reservem.
A part, agafem les olives negres, amb un raig d'oli, i les passem per la batedora elèctrica, fins aconsseguir una pasta fina i homogènea. Seguidament, ho barregem amb l'orenga, i ho reservem.
A part, agafem els tomàquets, els rentem ben rentats, i amb l'ajud d'un ganivet, els hi tallem la part de dalt. Seguidament, els buidem, i els anem omplint amb l'olivada.
A continuació, agafem els enciams , i fem un coixí, en una safata ben bonica, i anem posant
els tomàquets al damunt. Tot seguit, posem una mica d'ou filat, com si es tractés d'un niu d'ocells, i ja són llestos per servir-los a taula.
Si volem, els podem posar uns minuts a la nevera, perqué resultin més agradables de menjar.

40min

Notes

L'olivada, també la podem comprar en pot.
L'ou filat, també el podem fer nosaltres, peró per la quantitat que necessitem per fer aquest plat, més val comprar-lo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se