Tomàquets Kumato, farcits d'olivada, i ou filat
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un enciam fulla de roure
- Un enciam iceberg
- La meva vinagreta,( està en les meves receptes)
- Vuit tomàquets Kumato, de mida mitjana
- 100 grams d'ou filat,( el podem trovar en pastisseries, i botigues especialitzades)
- Oli d'oliva
- Sal
- Orenga en fulles,( orègano)
- 500 grams, d'olives negres sense pinyol
Utensilis
Un buidador de fruites.
Batedora elèctrica.
Una safata, ben bonica.
Elaboració
Primer de tot, netegem els enciams, els tallem en juliana molt fina, i els amanim amb la vinagreta, en un bol, i les reservem.
A part, agafem les olives negres, amb un raig d'oli, i les passem per la batedora elèctrica, fins aconsseguir una pasta fina i homogènea. Seguidament, ho barregem amb l'orenga, i ho reservem.
A part, agafem els tomàquets, els rentem ben rentats, i amb l'ajud d'un ganivet, els hi tallem la part de dalt. Seguidament, els buidem, i els anem omplint amb l'olivada.
A continuació, agafem els enciams , i fem un coixí, en una safata ben bonica, i anem posant
els tomàquets al damunt. Tot seguit, posem una mica d'ou filat, com si es tractés d'un niu d'ocells, i ja són llestos per servir-los a taula.
Si volem, els podem posar uns minuts a la nevera, perqué resultin més agradables de menjar.
Notes
L'olivada, també la podem comprar en pot.
L'ou filat, també el podem fer nosaltres, peró per la quantitat que necessitem per fer aquest plat, més val comprar-lo.
Comparteix aquesta recepta: