Pa de pessic

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Batedora, forn , recipient de forn, utensili per separar rovells a les clares.

Elaboració

Primerament es separen els rovells de les clares.
Es baten les clares a punt de neu, però quan estant a la meitat aproximadament,
si afegeix el sucre i sacava fins que quedin al punt
Mentrestant es precalenta el forn a 220·
Quan ja estan a punt de neu, s'afegeix primerament els rovells i seguidament la farina i la llevadura, es barreja tot.
Ho posem a un recipient pel forn, amb paper de forn o sucat de mantega, per tal de que no s'enganxi. Es posa al forn aproximadamenr 45 minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se