Frittata Primavera (de Verdures)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Verdures :

Per la barreja :

4 racions

Elaboració

Talla les cebes a rodanxes, les patates a llescas de 2 mm de gruix, les mùrgoles tallades en anells, rentar bé, escórrer, i afegir amb els pèsols.
Barrejar els ous, la llet, el formatge i la nou moscada, remenar, assaonar i barrejar amb les verdures, posar tot en una font refractària ben greixada de 2 litres.
Enfornar uns 40 minuts en la meitat inferior del forn preescalfat a 220 graus.
Treure, refredar,i servir

Notes

Aquesta frittata vegetariana és ideal per preparar-la amb antelació


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se